59 44 29 19 | hotel@sidesporet.dk

Musikcafé Sidesporet præsenterer...

Anne Dorte Michelsen med band & Billy Cross.

FREDAG DEN 17. FEBRUAR KL. 18:00

Inkl. menu: Tapas pris: 425 kr.

En musikvideo fra studiet under optagelsen af Anne Dortes seneste album "De voksnes rækker", som er indspillet med det samme skønne hold, som er med på turen:

Anne Dorte Michelsen på turne med fantastisk band og nye og kendte sange.

En ring blev sluttet da Anne Dorte Michelsen og Billy Cross i efteråret 2015 tog på turne sammen for første gang i mere end 25 år. Cross og Michelsen, hvis samarbejde i 80'erne bl.a. resulterede i det ikoniske album MELLEM DIG OG MIG, genoptog i 2015 samarbejdet omkring det nye album DE VOKSNES RÆKKER. Med sig i studiet, og siden ud på turne, bragte de et band bestående af nogle af skandinaviens mest elskede og originale musikere.

Anne Dorte Michelsen (sang) og Billy Cross (guitar, kor), Per Christian Frost (bas, kor), Dan Hemmer (keyboards) og Rasmus Kihlberg (trommer).

Nu er det er lykkedes at finde endnu en turneperiode, hvor de travle musikere bl.a. Per Christian Frost og Dan Hemmer kan mødes med Cross og Michelsen, for at følge op på den store succes fra sidste efterår. Med sig på scenen har orkesteret både nye numre fra albummet DE VOKSNES RÆKKER og en lang række kendte sange fra Cross og Michelsens parløb op gennem 80'erne: JEG HAR LAGT MINE VÅBEN, EN LYKKELIG FAMILIE, INGEN I VERDEN, MAGNETER, FØR ELLER SIDEN..ect.

I Cross og Michelsens samarbejde, før som nu, står sangene og de historier og følelser de formidler i centrum. Billy Cross' baggrund i den stærke amerikansk rock og folk tradition har givet ham helt særlige forudsætninger for at forstå og formidle Michelsens renfærdige, enkle og virkningsfulde tekster og kompositioner. Han leder orkesteret ind i en intens dialog med Michelsens sang, så hvert komma står klart, og sangenes betydningen bæres ud til publikum, samtidig med at orkesteret folder musikken ud med stort temperament og overskud.

Hver for sig har Anne Dorte Michelsen og Billy Cross gennem en lang karriere formået den sjældne kunst at forny sig og samtidig fastholde et stort og trofast publikum i forskellige musikalske sammenhænge. Senest blev Anne Dortes position som en af sin generations vigtigste, danske sangskrivere cementeret i tv-programmet "Toppen af Poppen", hvor unge og ældre kolleger havde glæde af at fortolke sange fra hendes store katalog af iørefaldende pophits og rørende ballader.

Den danske forfatter Dorthe Nors skrev om albummet "De voksnes rækker"

"Det er enkle sange, sange uden ironi og manerer, og båret af et ønske om at møde nogen. Finere kan det næsten ikke være, og det er ikke tilfældigt at de fleste danskere kender Anne Dorte Michelsens sange – og kan, og vil, synge med. Sangene vil én noget, og rækker melodisk ud efter en, og så pludselig står man der i sit køkken og synger med på omkvæd om savn og lykke midt i livet. Det er et sjældent og fint møde, modent og nøgent. Og så dette: at få det svære til at virke let er den vanskeligste kunst af alle. Anne Dorte Michelsen er en mester i den."

HOTEL SIDESPORET Ahlgade 1B. 4300 Holbæk 59 44 29 19. | hotel@sidesporet.dk | Restaurant Sidesporet 59 40 08 66

Åbningstider i receptionen: Personlig henvendelse: Hverdage mellem kl. 08:00 - 16.00. | Weekend og helligdage: LUKKET. | Telefonisk henvendelse: Alle dage 10-21.

BOOK ONLINE: Tid i Tyrkisk Bad | Din overnatning på Hotel Sidesporet | Tid i Klatreparken | Køb gavekort til Sidesporet

Infomation om Sidesporet. | Vi tager forbehold for fejl og prisændringer. © Hotel Sidesporet i Holbæk