59 44 29 19 | hotel@sidesporet.dk

Musikcafé Sidesporet præsenterer...

Sylvester Larsen

FREDAG DEN 27. JANUAR KL. 18:00

Inkl. menu: Tapas pris: 350 kr.

Sylvester Larsens nye album "Medgang og Modgang" udkom d. 25. april 2016 og nu er han og bandet, "De Besatte", klar til landevejene!

Musikken og teksterne I Sylvesters musik fornemmes kærligheden til 60erne og 70ernes legesyge popkompositioner med overraskende melodiforløb. Det mundrette omkvæd lader dog til at være en uomgængelig del af Sylvester's musik.

Under gennemlytning af Sylvesters album står det hurtigt klart, at teksterne rummer mere refleksion og samtidskritik end man normalt hører i tidens populærmusik. Rent musikalsk er det svært at sætte Sylvester i bås. Det ene øjeblik bevæger han sig i et drømme-agtigt, keyboardpræget lydbillede med store klangflader.

I det næste groover han af sted med forstemt klaver og 60er guitar på nummeret "Daddy-O", en usentimental sang til "den gamle", der i sin tid skrev sangen "De smukke unge mennesker" til Sylvester.
"Det er vigtigt for mig, at der er dynamik og variation på et popalbum. Overraskelsen skal være der både i kompositionerne men også gerne i lidt umotiverede genreskift. Hvis det bliver for konventionelt og strømlinet, uden nogle knaster, mister jeg hurtigt interessen" udtaler Sylvester.

Albummet Sylvester har på "Medgang og Modgang" igen sin højre hånd Jon Pold som bassist og arrangør og hans bror Robin Pold på trommer. Deres far, Henning Pold, spillede pudsigt nok med Sylvester's far i 80er og 90erne. Bandets producer Johnny Stage (Safri Duo, Martin Hall, Sort Sol, Nanna m.fl.) spiller guitar på albummet som desuden indeholder gæsteoptrædener af Lukas Grahams blæsersektion "The Rusty Trombones".

Live set-up:
Sylvester Larsen: Lead vokal & keyboards.
Jon Pold: Bas & vokal.
Robin Pold: Trommer.

HOTEL SIDESPORET Ahlgade 1B. 4300 Holbæk 59 44 29 19. | hotel@sidesporet.dk | Restaurant Sidesporet 59 40 08 66

Åbningstider i receptionen: Personlig henvendelse: Hverdage mellem kl. 08:00 - 16.00. | Weekend og helligdage: LUKKET. | Telefonisk henvendelse: Alle dage 10-21.

BOOK ONLINE: Tid i Tyrkisk Bad | Din overnatning på Hotel Sidesporet | Tid i Klatreparken | Køb gavekort til Sidesporet

Infomation om Sidesporet. | Vi tager forbehold for fejl og prisændringer. © Hotel Sidesporet i Holbæk