23 44 94 39 | hotel@sidesporet.dk

Velkommen til Holbæk Søbad Venedig

HOLBÆK VINTERBADER KLUB

Sæson: 1. september til ca. 1. juni

Pris: 675 kr. årligt.

( samt 100 kr. i depositum for modtagelse af nøgle )

Tryk her for at komme til vinterbadernes egen hjemmeside www.vintervenedig.dk

Vinterbadere får egen nøgle, så man selv kan bestemme, hvornår man vil benytte faciliteterne, og kan benytte Holbæk Søbad og saunaen i vinterhalvåret. Saunatiderne vedtages af medlemmerne på første møde i den nye sæson.

Hvorfor vinterbade ? For nogle er vinterbadning kun for direkte efterkommere af de gæve vikinger for andre er det bare "knald i låget", men i virkeligheden er vinterbadere som de fleste andre mennesker, der har fundet "noget", de kan nyde og glædes over, nøjagtig som andre mennesker går til gymnastik, koncert, mavedans eller bare sidder derhjemme og hygger sig med deres frimærker.

Så hvorfor ikke hugge hul i isen ...? Skulle en prøvetur, mod forventningen, alligevel skuffe, kan man da sige at have prøvet. Og har man ikke prøvet, ved man ikke, hvad man går glip af. Bare det at se ens egne fodspor fryse til i samme hast som man sætter dem, er en oplevelse, der kun er få forundt. Derudover er det en fornøjelse at sidde i saunaen en kold vinterdag og kigge ud over fjorden, se det snedækkede landskab i aftensol, mens man hygger sig indenfor i varmen. Prøv det -og du vil ikke kunne forstå, hvordan du nogensinde har kunnet leve foruden.

Venlig hilsen Holbæk Vinterbader klub

Holbæk Vinterbader klub er en underafdeling af Foreningen Sidesporet. Henvend dig direkte til klubben hvis du ønsker at blive medlem, har spørgsmål vedrørende klubben, eller andet. Du kan også henvende dig til Hotel Sidesporet på Tlf.: 59 44 29 19.

Kontakt:
Puk Kejser Tlf. 40 41 71 37
Mail: pukkejser@vintervenedig.dk

Ib Nielsen Tlf. 24 49 08 33
Mail: ib@vintervenedig.dk

HOTEL SIDESPORET Ahlgade 1B. 4300 Holbæk 59 44 29 19. | hotel@sidesporet.dk | Restaurant Sidesporet 59 40 08 66

Åbningstider i receptionen: Personlig henvendelse: Hverdage mellem kl. 08:00 - 16.00. | Weekend og helligdage: LUKKET. | Telefonisk henvendelse: Alle dage 10-21.

BOOK ONLINE: Tid i Tyrkisk Bad | Din overnatning på Hotel Sidesporet | Tid i Klatreparken | Køb gavekort til Sidesporet

Infomation om Sidesporet. | Vi tager forbehold for fejl og prisændringer. © Hotel Sidesporet i Holbæk