Dining week 7.-16. februar
Info
Dining Week på Restaurant Sidesporet | 7. – 16. februar Glæd dig til en uforglemmelig madoplevelse under Dining Week på Restaurant Sidesporet! Fra den 7. til 16. februar byder vi på
Info
Dining Week på Restaurant Sidesporet | 7. – 16. februar
Glæd dig til en uforglemmelig madoplevelse under Dining Week på Restaurant Sidesporet! Fra den 7. til 16. februar byder vi på to nøje sammensatte tre-retters menuer, der forkæler sanserne.
Menuerne er skabt med inspiration fra det franske og nordiske køkken og vores sæsonbetonede tilgang til gode råvarer. Du kan vælge mellem vores klassiske menu eller vores lækre vegetariske alternativ – begge til kun 250 kr. + billetgebyr 26 kr.
Menu
FORRET
Frikassé af jomfruhummerhaler i sprød krustade
med skorzonerrod og ærter
HOVEDRET
Braiseret svineskank. Surkål. Quinoa og sovs
Stegt rosenkål med nødder og brunet smør
DESSERT
Sprød tærte
Karamelliseret æble og pære med rørt cremefraiche 48% fra Arla Unika
Vegetarisk menu
FORRET
Frikassé på grøntsagsbouillon i sprød krustade
med skorzonerrod og ærter
HOVEDRET
Braiseret kålrabi penslet med sennep og dild
Surkål. Quinoa og sovs
Stegt rosenkål med nødder og brunet smør
DESSERT
Sprød tærte
Karamelliseret æble og pære med rørt cremefraiche 48% fra Arla Unika
Ved køb af billetter vælger du blot, hvor mange menuer du ønsker af hver type.
Velkommen til Restaurant Sidesporet
Ærligt og kvalitetsbevidst mad med inspiration fra det franske og nordiske grundkøkken. Vores sæsonbetonede menukort lægger vægt på gode råvarer, og maden serveres i en hyggelig og afslappet atmosfære. Nyd din middag i vores restaurant med terrasse og udsigt over smukke Holbæk Fjord.
Tilmeld dig Dining Week nu og forkæl dine smagsløg med en unik oplevelse!
Mere
Tid
7. februar 2025 18:00 - 20:00(GMT+00:00)
Sted
Hotel Sidesporet
Ahlgade 1B