Dining Week på Restaurant Sidesporet | 7. – 16. februar
Glæd dig til en uforglemmelig madoplevelse under Dining Week på Restaurant Sidesporet! Fra den 7. til 16. februar byder vi på to nøje sammensatte tre-retters menuer, der forkæler sanserne.
Menuerne er skabt med inspiration fra det franske og nordiske køkken og vores sæsonbetonede tilgang til gode råvarer. Du kan vælge mellem vores klassiske menu eller vores lækre vegetariske alternativ – begge til kun 250 kr. + billetgebyr 26 kr.
Klassisk Menu
Forret
Frikassé af jomfruhummerhaler i sprød krustade med skorzonerrod og ærter
Hovedret
Braiseret Svineskank. Surkål. Quinoa og sovs
Stegt rosenkål med nødder og brunet smør
Desseret
Sprød tærte
Karamelliseret æble og pære med rørt cremefraiche 48% fra Arla Unika
Vegetarisk Menu
Forret
Frikassé på grøntsagsbouillon i sprød krustade med skorzonerrod og ærter.
Hovedret
Braiseret kålrabi penslet med sennep og dild
Surkål. Quinoa og sovs
Stegt rosenkål med nødder og brunet smør
Desseret
Sprød tærte
Karamelliseret æble og pærer med rørt cremefraiche 48% fra Arla unika