Dining Week på Restaurant Sidesporet | 7. – 16. februar

Glæd dig til en uforglemmelig madoplevelse under Dining Week på Restaurant Sidesporet! Fra den 7. til 16. februar byder vi på to nøje sammensatte tre-retters menuer, der forkæler sanserne.

Menuerne er skabt med inspiration fra det franske og nordiske køkken og vores sæsonbetonede tilgang til gode råvarer. Du kan vælge mellem vores klassiske menu eller vores lækre vegetariske alternativ – begge til kun 250 kr. + billetgebyr 26 kr.

Klassisk Menu

Forret

Frikassé af jomfruhummerhaler i sprød krustade med skorzonerrod og ærter

Hovedret

Braiseret Svineskank. Surkål. Quinoa og sovs

Stegt rosenkål med nødder og brunet smør

Desseret

Sprød tærte
Karamelliseret æble og pære med rørt cremefraiche 48% fra Arla Unika

Vegetarisk Menu

Forret

Frikassé på grøntsagsbouillon i sprød krustade med skorzonerrod og ærter.

Hovedret

Braiseret kålrabi penslet med sennep og dild

Surkål. Quinoa og sovs

Stegt rosenkål med nødder og brunet smør

Desseret

Sprød tærte

Karamelliseret æble og pærer med rørt cremefraiche 48% fra Arla unika