Lad os danne rammerne om din næste fest.

Barnedåb, fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, receptioner og firmafester – vi rummer det hele.
Vi har lokaler, store og små, med plads op til 150 personer.

Alle priser er inkl. lokaleleje, opdækning, duge, lys, servietter, oprydning, servering & betjening.

Vi dækker op med evighedsblomster, ønsker man friske blomster kan dette selv medbringes eller bestilles hos os á 10,- ekstra pr. kuvert.

Telefon 59 44 29 19 | hotel@sidesporet.dk

Fester & selskaber 2024

Se priser, menuer mm. for 2025 på følgende link: FESTMENUER 2025

Bestilling af min. 10 kuverter for festmenuer.
Bestilling af min. 20 kuverter for festbuffeter.

Børn under 12 år, er halv pris på alle vores buffeter – dette er ikke gældende ved menuer.

Reservér lokalet.
Der udfærdiges en kontrakt, der sikrer at lokalet er booket.
Der vil blive opkrævet et depositum, som fratrækkes den endelige regning.

Ca. 3 uger før arrangementet kontaktes hotelmanager Cille Suhr via mail: cille@sidesporet.dk for at aftale tid til et møde, hvor der fastlægges menu og nærmere detaljer.

Alle priser er inkl. lokaleje i 8 timer, undtaget brunch arrangementer, hvori der er inkluderet 4 timers lokaleje.
Det er muligt, på forhånd, at tilkøbe ekstra timer til 1050 kr. pr. påbegyndt time – dette kan ikke tilkøbes på dagen.
Alle selskabsarrangementer skal slutte senest kl. 03:00 – dog skal musikken slukke kl. 02.00.
Vinmenuer slutter umiddelbart efter desserten, herefter afregnes der efter aftale.

Kokkens menuforslag

*se priserne længere nede under "sammensæt selv"

 

Menu 1 

Forret: Varmrøget laks. Kaperscreme.

Hovedret: Kalvesteg som vildt. Brune & hvide kartofler. Sæsongrønt. Waldorffsalat. Tyttebær. Surt. Kalvesauce.

Dessert: Marcipan. Æblemousse. Kanelcreme

Menu 2  

Forret: Soyamarineret tun. Sesammayo.

Hovedret: Oksemørbrad. Pommes Anna. Sæsongrønt. Revet trøffel. Portvinssky.

Dessert: Kold vanillecreme. Marengs. Karamel. Havtorn.

Menu 3 

Forret: Rimmet kammusling. Urteolie. Rugbrød.

Hovedret: Langtidsstegt oksecuvette. Pommes Fondant. Sæsongrønt. Rødvinssky.

Dessert: Blødende chokoladesouffle. Sorbet.

Sammensæt selv din menu

Forret:

Koldrøget laks. Urter. 110,-

Rimet kammusling. Urteolie. Sprød Rugbrød. 130,-

Marineret rejer. Hjertesalat. Avocadocreme. 120,-

Tarteletter med høns i asparges. (serveres ikke med brød) 90,-

Hummersuppe. Hellefisk. Tigerrejer. 125,-

Spinatroulade. Røget laks. Friskost. Urter. 110,-

Varmrøget laks. Kaperscreme. 125,-

Rejecocktail. 120,-

Soyamarineret tun. Sesammayo. 130,-

*Alle forretter serveres tallerkenanrettet og med friskbagt brød og smør.

Hovedret:

Oksemørbrad. Pommes Anna. Sæsongrønt. Portvinssky. 290,-

Langtidsstegt kalveculotte. Kartoffelrøsti. Sæsongrønt. Madeirasky. 250,-

Flæskesteg. Brune & hvide kartofler. Rødkål. Surt. Skysauce. 215,-

Langtidsstegt oksecuvette. Fondant kartoffel. Sæsongrønt. Rødvinssky. 230,-

Kalvesteg stegt som vildt. Brune & hvide kartofler. Sæsongrønt. Waldorff. Tyttebær. Surt. Kalvesauce. 235,-

Braiseret Lammeskank. Bønner. Sød kartoffelcreme. Sæsongrønt. Lammesky. 230,-

*Alle hovedretter serveres tallerkenanrettet.

Dessert:

Pandekage. Vaniljeis. Flødeskum. Chokoladesovs. 100,-

Blødende chokoladesouffle. Nøddekrokant. Sorbet. 105,-

Key lime pie. 105,-

Isdessert. Frugt. (serveres på fade) 90,-

Chokoladekage. Bærmousse. Is. Frugt. 95,-

Nøddekurv. Is. Flødeskum. Frugt. 105,-

Mazarinkage. Æblemousse. Kanelcreme. 95,-

Kold vaniljecreme. Brændt Marengs. Saltet Karamel. Havtorn. 90,-

4 gode oste. (kan også bestilles som mellem ret) 115,-

*Alle desserter serveres tallerkenanrettet.

Natmad:

Lune frikadeller. Kold kartoffelsalat. Hjemmebagt Rugbrød. Smør. 95,-

Røde eller alm. pølser med brød og tilbehør. 90,-

Thaisuppe. Stegte Tigerrejer. Nudler. Koriander. 95,-

Cremet Aspargessuppe. Kødboller. Brød. 90,-

Hønsekødsuppe. Melboller. Urter. Hønsekød. Brød 85,-

Charcuteri. Oste. Tilbehør. Brød. 125,-

3-retters børnemenu
Serveres til børn under 12 år

Forret:
Crispy chicken med dip. 60,-

Hovedret:
Herregårdsbøf med ærter og fritter. 95,-

Dessert:
2 kugler is. 60,-

Brunch

Ristede brunchpølser / Røget laks med urtecreme / Lun grøntsagstærte / Pandekager med sirup / Røræg med bacon / Rullepølse /Oksespegepølse / Græsk yoghurt med müesli og sirup / Frisk frugt / Osteanretning / Marmelade / Friskbagt brød / Kaffe & te ad libitum

255,-

Lidt ekstra drikke:

Appelsin- & æblejuice ad libitum 20,-
Velkomst 65,-
Bitter 30,-
Øl & sodavand 35,- / 32,-

Lidt ekstra til buffeten:

Croissant 35,-
Wienerbrød 35,-
Sødt efter buffeten: Lagkage 70,-
Egen medbragt kage 40,-

Sødt efter buffeten:

Lagkage 70,-
Egen medbragt kage 40,-

Buffeter

Konfirmationsbuffet 

Forret:
Tarteletter med høns i asparges. (serveres ikke med brød)
Buffet:
Klassisk broccolisalat / Pastasalat / Tomat salat med mozzarella / Crispy chicken / Oksecuvette / Bearnaise / Flødekartofler / Frikadeller / Sliders

355,-

Receptionsbuffet

Let anretning
Laves også ud af huset

Tempurarejer med chili / 2 slags wraps / Små Crustader med laksecreme / Tunhapser med Miso / Samosa / Ost & sødt

245,-


Koldt bord

1. buffetservering: Hvide sild / Karrysild / Æg & rejer / Mayonnaise / Sprød pankopaneret fiskefilet med citron og remoulade
2. buffetservering: Hønsesalat med bacon / Tarteletter med høns i asparges / Ribbensteg med rødkål & surt / Lun leverpostej med bacon & champignon 325,-

Sødt efter buffeten:

Lagkage 70,-
Ost & frugtsalat 105,-


Grøn buffet

Forret:
Spinatroulade med røget laks, friskbagt brød og smør – serveres på tallerken
Buffet:
Salat af søde kartofler og bagte løg med feta / Salat af tomat og burrata med glace / Salat af avocado, røget mandler og rød grape / Salat af babyspinat, blomkål, kapers og solsikkekerner / Honningstegt unghane / Helstegt oksecuvette med pesto / Varm grøntsagstærte / Lun kartoffelsalat med vinaigrette og urter

355,-

Husets buffet

Forret:
Varmrøget laks med kaperscreme, friskbagt brød og smør – serveres på tallerken
Buffet:
Sæsonens kålsalat / Rødbedetatar med rygeost / Salat af spinat, quinoa og nødder / Oksebryst med peberrodssauce / Marineret nakkefilet / Kartoffelrøsti / Unghane med honning og rosmarin / Svampesauce

355,-

Klassisk buffet

Forret:
Dampet laks med rejer, friskbagt brød og smør – serveres på tallerken
Buffet:
Hjertesalat med løg og olie-eddike-dressing / Klassisk broccolisalat / Frisk pastasalat / Stegt unghane / Helstegt oksecuvette med honning-dijon / Frikadeller / Flødekartofler / Whiskysauce

355,-

Vin ad libitum

Vinmenu 1

Velkomst:
Moscato. Beato Breganze (Sød mousserende vin)
Hvidvin:
Marco De Pegöes. 2019 Portugal. Lavet på Fernâo Pires. (Frugtig, let og halvtør)
Rødvin:
Marco De Pegöes. 2019 Portugal. Lavet på Castelâo. (Frisk, let og frugtrig)
Dessertvin:
Château de Ricaud, Bordeaux, Loupiac. 2015 Frankrig. Lavet på Semillon og Sauvignon blanc eller Den Kongelige Livgardes Port

325,-

*Vinmenuen inkluderer også fadøl og sodavand ad libitum, samt kaffe, te, Cognac og Baileys.

Vinmenu 2

Velkomst:
Dea Del Mare. Di Origine Protetta. (Tør mousserende vin)
Hvidvin:
Beattle. 2019 Tyskland. Biodynamisk og økologisk vin. Lavet på Riesling. (Ren, mild, sød og stringent)
Rødvin:
Legaris, Crianza, Ribera del Duero. 2016 Spanien. Lavet på Tempranillo. (Sødmefuld med smag af røde bær. Blød, men kraftig)
Dessertvin:
Château de Ricaud, Bordeaux, Loupiac. 2015 Frankrig. Lavet på Semillon og Sauvignon blanc eller Den Kongelige Livgardes Port

425,-

*Vinmenuen inkluderer også fadøl og sodavand ad libitum, samt kaffe, te, Cognac og Baileys.

Ad libitum til gæster under 18 år

Velkomst: Granatæble cider
Under maden: Sodavand og juice ad libitum

175,-

Forlængelse af vinmenu

Det er muligt at forlænge jeres vinmenu pakke.
3 timers ekstra ad libitum af fadøl, sodavand & vin

275,-