Lad os danne rammerne om din næste fest.
Barnedåb, fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, receptioner og firmafester – vi rummer det hele.
Vi har lokaler, store og små, med plads op til 150 personer.
Alle priser er inkl. lokaleleje, opdækning, duge, lys, servietter, oprydning, servering & betjening.
Vi dækker op med evighedsblomster, ønsker man friske blomster kan dette selv medbringes eller bestilles hos os á 10,- ekstra pr. kuvert.
Telefon 59 44 29 19 | hotel@sidesporet.dk
Fester & selskaber 2024
Se priser, menuer mm. for 2025 på følgende link: FESTMENUER 2025
Bestilling af min. 10 kuverter for festmenuer.
Bestilling af min. 20 kuverter for festbuffeter.
Børn under 12 år, er halv pris på alle vores buffeter – dette er ikke gældende ved menuer.
Reservér lokalet.
Der udfærdiges en kontrakt, der sikrer at lokalet er booket.
Der vil blive opkrævet et depositum, som fratrækkes den endelige regning.
Ca. 3 uger før arrangementet kontaktes hotelmanager Cille Suhr via mail: cille@sidesporet.dk for at aftale tid til et møde, hvor der fastlægges menu og nærmere detaljer.
Alle priser er inkl. lokaleje i 8 timer, undtaget brunch arrangementer, hvori der er inkluderet 4 timers lokaleje.
Det er muligt, på forhånd, at tilkøbe ekstra timer til 1050 kr. pr. påbegyndt time – dette kan ikke tilkøbes på dagen.
Alle selskabsarrangementer skal slutte senest kl. 03:00 – dog skal musikken slukke kl. 02.00.
Vinmenuer slutter umiddelbart efter desserten, herefter afregnes der efter aftale.
Kokkens menuforslag
Menu 1
Forret: Varmrøget laks. Kaperscreme.
Hovedret: Kalvesteg som vildt. Brune & hvide kartofler. Sæsongrønt. Waldorffsalat. Tyttebær. Surt. Kalvesauce.
Dessert: Marcipan. Æblemousse. Kanelcreme
Menu 2
Forret: Soyamarineret tun. Sesammayo.
Hovedret: Oksemørbrad. Pommes Anna. Sæsongrønt. Revet trøffel. Portvinssky.
Dessert: Kold vanillecreme. Marengs. Karamel. Havtorn.
Menu 3
Forret: Rimmet kammusling. Urteolie. Rugbrød.
Hovedret: Langtidsstegt oksecuvette. Pommes Fondant. Sæsongrønt. Rødvinssky.
Dessert: Blødende chokoladesouffle. Sorbet.
Sammensæt selv din menu
Forret:
Koldrøget laks. Urter. 110,-
Rimet kammusling. Urteolie. Sprød Rugbrød. 130,-
Marineret rejer. Hjertesalat. Avocadocreme. 120,-
Tarteletter med høns i asparges. (serveres ikke med brød) 90,-
Hummersuppe. Hellefisk. Tigerrejer. 125,-
Spinatroulade. Røget laks. Friskost. Urter. 110,-
Varmrøget laks. Kaperscreme. 125,-
Rejecocktail. 120,-
Soyamarineret tun. Sesammayo. 130,-
*Alle forretter serveres tallerkenanrettet og med friskbagt brød og smør.
Hovedret:
Oksemørbrad. Pommes Anna. Sæsongrønt. Portvinssky. 290,-
Langtidsstegt kalveculotte. Kartoffelrøsti. Sæsongrønt. Madeirasky. 250,-
Flæskesteg. Brune & hvide kartofler. Rødkål. Surt. Skysauce. 215,-
Langtidsstegt oksecuvette. Fondant kartoffel. Sæsongrønt. Rødvinssky. 230,-
Kalvesteg stegt som vildt. Brune & hvide kartofler. Sæsongrønt. Waldorff. Tyttebær. Surt. Kalvesauce. 235,-
Braiseret Lammeskank. Bønner. Sød kartoffelcreme. Sæsongrønt. Lammesky. 230,-
*Alle hovedretter serveres tallerkenanrettet.
Dessert:
Pandekage. Vaniljeis. Flødeskum. Chokoladesovs. 100,-
Blødende chokoladesouffle. Nøddekrokant. Sorbet. 105,-
Key lime pie. 105,-
Isdessert. Frugt. (serveres på fade) 90,-
Chokoladekage. Bærmousse. Is. Frugt. 95,-
Nøddekurv. Is. Flødeskum. Frugt. 105,-
Mazarinkage. Æblemousse. Kanelcreme. 95,-
Kold vaniljecreme. Brændt Marengs. Saltet Karamel. Havtorn. 90,-
4 gode oste. (kan også bestilles som mellem ret) 115,-
*Alle desserter serveres tallerkenanrettet.
Natmad:
Lune frikadeller. Kold kartoffelsalat. Hjemmebagt Rugbrød. Smør. 95,-
Røde eller alm. pølser med brød og tilbehør. 90,-
Thaisuppe. Stegte Tigerrejer. Nudler. Koriander. 95,-
Cremet Aspargessuppe. Kødboller. Brød. 90,-
Hønsekødsuppe. Melboller. Urter. Hønsekød. Brød 85,-
Charcuteri. Oste. Tilbehør. Brød. 125,-
3-retters børnemenu
Serveres til børn under 12 år
Forret:
Crispy chicken med dip. 60,-
Hovedret:
Herregårdsbøf med ærter og fritter. 95,-
Dessert:
2 kugler is. 60,-
Brunch
Ristede brunchpølser / Røget laks med urtecreme / Lun grøntsagstærte / Pandekager med sirup / Røræg med bacon / Rullepølse /Oksespegepølse / Græsk yoghurt med müesli og sirup / Frisk frugt / Osteanretning / Marmelade / Friskbagt brød / Kaffe & te ad libitum
255,-
Lidt ekstra drikke:
Appelsin- & æblejuice ad libitum 20,-
Velkomst 65,-
Bitter 30,-
Øl & sodavand 35,- / 32,-
Lidt ekstra til buffeten:
Croissant 35,-
Wienerbrød 35,-
Sødt efter buffeten: Lagkage 70,-
Egen medbragt kage 40,-
Sødt efter buffeten:
Lagkage 70,-
Egen medbragt kage 40,-
Buffeter
Konfirmationsbuffet
Forret:
Tarteletter med høns i asparges. (serveres ikke med brød)
Buffet:
Klassisk broccolisalat / Pastasalat / Tomat salat med mozzarella / Crispy chicken / Oksecuvette / Bearnaise / Flødekartofler / Frikadeller / Sliders
355,-
Receptionsbuffet
Let anretning
Laves også ud af huset
Tempurarejer med chili / 2 slags wraps / Små Crustader med laksecreme / Tunhapser med Miso / Samosa / Ost & sødt
245,-
Koldt bord
1. buffetservering: Hvide sild / Karrysild / Æg & rejer / Mayonnaise / Sprød pankopaneret fiskefilet med citron og remoulade
2. buffetservering: Hønsesalat med bacon / Tarteletter med høns i asparges / Ribbensteg med rødkål & surt / Lun leverpostej med bacon & champignon 325,-
Sødt efter buffeten:
Lagkage 70,-
Ost & frugtsalat 105,-
Grøn buffet
Forret:
Spinatroulade med røget laks, friskbagt brød og smør – serveres på tallerken
Buffet:
Salat af søde kartofler og bagte løg med feta / Salat af tomat og burrata med glace / Salat af avocado, røget mandler og rød grape / Salat af babyspinat, blomkål, kapers og solsikkekerner / Honningstegt unghane / Helstegt oksecuvette med pesto / Varm grøntsagstærte / Lun kartoffelsalat med vinaigrette og urter
355,-
Husets buffet
Forret:
Varmrøget laks med kaperscreme, friskbagt brød og smør – serveres på tallerken
Buffet:
Sæsonens kålsalat / Rødbedetatar med rygeost / Salat af spinat, quinoa og nødder / Oksebryst med peberrodssauce / Marineret nakkefilet / Kartoffelrøsti / Unghane med honning og rosmarin / Svampesauce
355,-
Klassisk buffet
Forret:
Dampet laks med rejer, friskbagt brød og smør – serveres på tallerken
Buffet:
Hjertesalat med løg og olie-eddike-dressing / Klassisk broccolisalat / Frisk pastasalat / Stegt unghane / Helstegt oksecuvette med honning-dijon / Frikadeller / Flødekartofler / Whiskysauce
355,-
Vin ad libitum
Vinmenu 1
Velkomst:
Moscato. Beato Breganze (Sød mousserende vin)
Hvidvin:
Marco De Pegöes. 2019 Portugal. Lavet på Fernâo Pires. (Frugtig, let og halvtør)
Rødvin:
Marco De Pegöes. 2019 Portugal. Lavet på Castelâo. (Frisk, let og frugtrig)
Dessertvin:
Château de Ricaud, Bordeaux, Loupiac. 2015 Frankrig. Lavet på Semillon og Sauvignon blanc eller Den Kongelige Livgardes Port
325,-
*Vinmenuen inkluderer også fadøl og sodavand ad libitum, samt kaffe, te, Cognac og Baileys.
Vinmenu 2
Velkomst:
Dea Del Mare. Di Origine Protetta. (Tør mousserende vin)
Hvidvin:
Beattle. 2019 Tyskland. Biodynamisk og økologisk vin. Lavet på Riesling. (Ren, mild, sød og stringent)
Rødvin:
Legaris, Crianza, Ribera del Duero. 2016 Spanien. Lavet på Tempranillo. (Sødmefuld med smag af røde bær. Blød, men kraftig)
Dessertvin:
Château de Ricaud, Bordeaux, Loupiac. 2015 Frankrig. Lavet på Semillon og Sauvignon blanc eller Den Kongelige Livgardes Port
425,-
*Vinmenuen inkluderer også fadøl og sodavand ad libitum, samt kaffe, te, Cognac og Baileys.
Ad libitum til gæster under 18 år
Velkomst: Granatæble cider
Under maden: Sodavand og juice ad libitum
175,-
Forlængelse af vinmenu
Det er muligt at forlænge jeres vinmenu pakke.
3 timers ekstra ad libitum af fadøl, sodavand & vin
275,-