JUL PÅ SIDESPORET 2024

Julefrokostbuffet med musik

Kl. 18:00-22:00 – Spisning på Hotel Sidesporet
Kl. 22:00-01:00 – Musik og dans på Rotationen

Fredag d. 22/11/2024 – Livemusik med The Formænd
UDSOLGT
Fredag d. 29/11/2024 – Livemusik med The Formænd
UDSOLGT
Fredag d. 6/12/2024 – Livemusik med The Formænd
UDSOLGT

Menu

Kryddersild

Karrysild

Æg & rejer med mayonnaise

Fiskefilet med remoulade

Gravad laks med dild dressing

Glaseret skinke med stuvet spinat

Frikadeller med surt

Ribbensteg med rødkål

Tarteletter med høns i asparges

Sous vide and a la orange

Æbleflæsk

Brunede kartofler

Appelsinmarineret kålsalat

Lun leverpostej med bacon og champignon

Ostefad med druer

Klementiner

Risalamande med kirsebærsauce

Brød, kiks, smør og fedt

Kaffe, te & portvin (serveres til ost & risalamande)

795,- per person inkl. øl, sodavand & husets vine (fra kl. 18-22)

Kontakt receptionen på tlf. 59 44 29 19 eller hotel@sidesporet.dk for at booke


Julebuffet uden musik

– også ud af huset

Serveres i perioden d. 22/11 – 20/12– minimum 20 personer.

• Marinerede sild
• Karrysild
• Æg & rejer med mayonnaise
• Fiskefilet med remoulade
• Frikadeller med surt
• Ribbensteg med rødkål
• Tarteletter med høns i asparges
• Sous vide and a la orange
• Lun leverpostej med bacon og champignon
• Ostefad med druer
• Clementiner
• Risalamande med kirsebærsauce
• Brød, kiks, smør og fedt

375,- per person

Kontakt receptionen på tlf. 59 44 29 19 eller hotel@sidesporet.dk for at booke


Juleplatte til frokost i restauranten

– også ud af huset

Serveres i perioden d. 22/11 – 20/12
Serveres mellem kl. 12:00-15:00

• Karry sild
• 4 lune retter – efter køkkenets valg
• Ris a la mande og ost

Per person 260,-


Aften julemenu i restauranten

Serveres i perioden d. 22/11 – 20/12
Serveres mellem kl. 17:00-21:00

Forret:
Gravad laks & dilddressing.

Hovedret:
Stegt andelår, sauteret rødkål m. granatæble & appelsinglace.
Pommes Fondant, æblepuré & andesovs.

Dessert:
Ris a la mande-is.
Puffet ris, mandelsplitter & amarena kirsebær.

2 retter 315,-
3 retter 365,-