JUL PÅ SIDESPORET 2024
Julefrokostbuffet med musik
Kl. 18:00-22:00 – Spisning på Hotel Sidesporet
Kl. 22:00-01:00 – Musik og dans på Rotationen
Fredag d. 22/11/2024 – Livemusik med The Formænd
UDSOLGT
Fredag d. 29/11/2024 – Livemusik med The Formænd
UDSOLGT
Fredag d. 6/12/2024 – Livemusik med The Formænd
UDSOLGT
Menu
Kryddersild
Karrysild
Æg & rejer med mayonnaise
Fiskefilet med remoulade
Gravad laks med dild dressing
Glaseret skinke med stuvet spinat
Frikadeller med surt
Ribbensteg med rødkål
Tarteletter med høns i asparges
Sous vide and a la orange
Æbleflæsk
Brunede kartofler
Appelsinmarineret kålsalat
Lun leverpostej med bacon og champignon
Ostefad med druer
Klementiner
Risalamande med kirsebærsauce
Brød, kiks, smør og fedt
Kaffe, te & portvin (serveres til ost & risalamande)
795,- per person inkl. øl, sodavand & husets vine (fra kl. 18-22)
Kontakt receptionen på tlf. 59 44 29 19 eller hotel@sidesporet.dk for at booke
Julebuffet uden musik
– også ud af huset
Serveres i perioden d. 22/11 – 20/12– minimum 20 personer.
• Marinerede sild
• Karrysild
• Æg & rejer med mayonnaise
• Fiskefilet med remoulade
• Frikadeller med surt
• Ribbensteg med rødkål
• Tarteletter med høns i asparges
• Sous vide and a la orange
• Lun leverpostej med bacon og champignon
• Ostefad med druer
• Clementiner
• Risalamande med kirsebærsauce
• Brød, kiks, smør og fedt
375,- per person
Kontakt receptionen på tlf. 59 44 29 19 eller hotel@sidesporet.dk for at booke
Juleplatte til frokost i restauranten
– også ud af huset
Serveres i perioden d. 22/11 – 20/12
Serveres mellem kl. 12:00-15:00
• Karry sild
• 4 lune retter – efter køkkenets valg
• Ris a la mande og ost
Per person 260,-
Aften julemenu i restauranten
Serveres i perioden d. 22/11 – 20/12
Serveres mellem kl. 17:00-21:00
Forret:
Gravad laks & dilddressing.
Hovedret:
Stegt andelår, sauteret rødkål m. granatæble & appelsinglace.
Pommes Fondant, æblepuré & andesovs.
Dessert:
Ris a la mande-is.
Puffet ris, mandelsplitter & amarena kirsebær.
2 retter 315,-
3 retter 365,-